Comunicat de presa

Voluntari BCTR premiați la Gala Județeană a Voluntarului

În decembrie tinerii care au decis să-și dedice timpul și altor activități extracurriculare decât cele din lumea virtuală, implicându-se activ la nivelul societății băcăuane, au fost răsplătiți în cadrul Galei Județene a Voluntariatului din Bacău.

FSC a organizat cea de a XI-a ediție, în seara de 11 decembrie pe scena teatrului Radu Beligan, unde sute de tineri emoționați așteptau să vadă dacă eforturile lor vor fi încununate. Ediția aceasta a avut un număr record de nominalizări, peste 50, printre care: „Proiectul anului 2017 în domeniul educație și sport”, „Proiectul anului în domeniul mediu”, „Proiectul anului în domeniul tineret”, etc.

În sală au fost prezenți voluntari de la toate ONG-urile din Bacău printre care și voluntari BCTR. De jumătate de an, de când Bacăul a devenit Capitala Tinerilor din România, echipa BCTR a desfășurat o paletă largă de evenimente dedicată tuturor categoriilor de vârstă.

Pentru evenimentul Street Delivery organizat în luna iulie, Federația Tinerilor din Bacău și-a adjudecat titlul Proiectul anului în domeniul mediu. „Street Delivery” a dorit să aducă viaţa, natura și verdele între zidurile gri ale oraşului.

În cadrul Galei Județene a Voluntarului, echipa Bacău – Capitală Tinerilor din România a avut 9 voluntari nominalizați la diferite secțiuni. Voluntara Smău Mara Alexandra a fost desemnată voluntara anului în domeniul tineret. Alexandra este voluntar intern în cadrul departamentului Programe, implicându-se activ în acțiunile BCTR.

Premiile pe care echipa BCTR și le-a adjudecat în cadrul Galei Voluntarului ne determină să fim și mai dedicați proiectelor pe care le desfășurăm, iar voluntarii care au ales să facă parte din familia BCTR nu regretă decizia luată.

Autor: Andreea Frunză, intern Resurse Umane, Bacău – Capitala Tineretului din România 2017

Alătură-te conversației

Caută ftbc.ro