Comunicat de presa

Am încheiat protocolul de colaborare între Federația Tinerilor din Bacău și Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău

În urmă cu câteva zile am semnat oficial protocolul de colaborare dintre Federația Tinerilor din Bacău și Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău. Ne bucurăm foarte tare de acest pas deoarece știm că doar împreună putem face lucruri faine pentru tineri și pentru organizațiile de și pentru tineret din Bacău.

În urma întâlnirilor avute atât de-a lungul timpului cât și în ultimele zile cu organizațiile de și pentru tineret și cu diverși reprezentanți ai tinerilor, problema principală cu care ne confruntăm este cea a spațiilor în care să ne desfășurăm activitățile și ne bucurăm că am făcut deja un prim pas în această direcție, cu DJST ca parteneri. Avem încredere că acesta este doar începutul 🙂

Este o provocare reală cu care ne confruntăm de ani întregi în orașul nostru și ne bucurăm să vedem deschiderea de care dau dovadă oamenii din instituția menționată.

Mai mult decât atât, am fost plăcut surprinși să aflăm că se dorește ca spațiul fostei administrații a taberelor de pe strada Cuza Vodă, să primească destinația de Centrul de Tineret. Avem nevoie de asta și abia așteptăm să facem activități acolo.

Îi mulțumim în mod special domnului Radu Ababei, Director DJST, cu care e o plăcere să discuți de fiecare dată. Este extrem de evidentă experiența acestuia cu tinerii și acest lucru nu poate fi decât o gură de aer proaspăt de care ne bucurăm cu toții.

Îi mulțumim Teodorei Jacotă pentru toată implicarea de care dă dovadă de fiecare dată și pentru grija pe care o are ca toate lucrurile să iasă așa cum e nevoie să iasă.

Vă mulțumim. Știm că în spatele oricăror instituții se află oamenii si nouă ne place să scoatem asta în evidență. Sectorul de tineret nu trebuie să fie unul rigid, plin de formalități, de forme fără fond unde ne putem ascunde lejer în spatele instituțiilor din care facem parte, ci să fie unul în care tinerii se pot regăsi, pentru că, la urma urmei, lucrurile se întâmplă datorită implicării oamenilor 🙂

Alătură-te conversației

Caută ftbc.ro