Comunicat de presa

Primele mesaje catre comunitate

Cine a câștigat în viața asta ceva pentru care a muncit enorm, pentru care a sacrificat somnul multor nopți, pentru care a ținut piept multor voci contrare ideilor și principiilor sale, știe cam ce înseamnă să simți nevoia să vorbești doar despre asta, să împărtășești tuturor cum s-a întâmplat, ce te-a mobilizat și cine a contribuit la succesul tău.

Și cu atât mai mult cu cât e vorba despre o acțiune comună, unde mai multe organizații de tineret și-au unit eforturile în vederea îmbunătățirii comunității din care fac parte. Așa cum s-a întâmplat cu tinerii băcăuani când au câștigat pentru orașul nostru, titlul de Capitală a Tineretului.

Și cum succesul vine la pachet cu atenția, media nu a întârziat să reacționeze, iar acest eveniment nu a trecut nediscutat și „ne-filmat”. Două televiziuni locale și-au manifestat interesul de a-i cunoaște mai bine pe cei care au făcut posibilă această candidatură câștigătoare și de a le facilita transmiterea către publicul larg a programului lor privind viitorul tineretului local.

În „Bacăul de joi”, emisiunea moderată de Sebi Sufariu, la Tele 1 Bacău, cei doi reprezentanți prezenți au avut ocazia să-și verbalizeze opiniile cu privire la starea actuală a tineretului din oraș, dar și să-și împărtășească strategia cu privire la evoluția acestora, odată cu câștigarea titlului de Capitală a Tineretului, care poate și vrea să contribuie la crearea cadrului de diversificare plurivalentă.

Mai numeroși și mai zgomotoși, a doua apariție televizată a fost difuzată la Euro TV Bacău, unde Elika Baran, moderatoarea emisiunii „Acum!” a pus la dispoziția celor în măsură să vorbească despre asta, spațiul și timpul necesar ca ideilor lor să ajungă la cât mai mulți din cei interesați. Cecul în alb a fost bine argumentat, justificat și mai ales, bine-meritat.

Însă mai mult decât vizibilitate locală, mai mult decât admirația telespectatorilor, mai mult decât câștigarea încrederii în capacitățile tinerilor de a schimba ceva in comunitate, cei care stau în spatele acestui proiect au beneficiat de șansa de a-și face cunoscute principiile, valorile, viziunea și, mai ales, dorința de a-și recolora generația!

Și pentru că una din utilitățile tehnologiei este că totul se conservă, nimic nu se pierde, în cazul în care ai ratat cele două apariții, iata-le mai jos!

Alătură-te conversației

Caută ftbc.ro