Despre gală

Gala Tineretului Băcăuan

Gala Tineretului Băcăuan este un eveniment care are drept scop resetarea relației dintre comunitate și tineri, dar și recunoașterea meritelor tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din județul Bacău.

Acest eveniment este organizat de către Federația Tinerilor din Bacău care își propune investirea în tineret pentru o dezvoltare sustenabilă și responsabilă și susținerea comunităților de tineri din județul Bacău.

Gala Tineretului Băcăuan este o gală a celebrării tinerilor care își găsesc motivația în dezvoltarea de noi proiecte și care au inițiative de dezvoltare a comunității de tineri din județul Bacău.

Bacău, un județ prietenos cu tinerii

Este bine cunoscut faptul că orașul Bacău este o comunitate caracterizată prin spirit tânăr, atât prin implementarea programului Bacău, Capitala Tineretului din România 2017 -2018, cât și prin entuziasm și dinamism.

Anual, la nivelul întregului județ, se desfășoară o multitudine de proiecte pe diverse arii de interes, proiecte care au drept scop dezvoltarea comunităților de tineret. Prin intermediul acestei gale, dorim să le aducem recunoștință, într-un cadru festiv, tuturor tinerilor care aduc un plus de valoare comunității băcăuane, prin proiectele și implicarea de care dau dovadă.

Gala Tineretului Băcăuan va aduna la , în data de 4 Mai, începând cu ora 17.00, tinerii dedicați și implicați în comunitatea băcăuană, lucrători de tineret, entități care desfășoară proiecte cu impact pozitiv asupra tinerilor băcăuani, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului privat angrenați în activități de tineret.

 

Caută ftbc.ro