Echipa BCTR

”Suntem tineri. Tineri băcăuani. Și mai mult decât tineri, credem în idei. Dar știm să le ducem mai departe, în plan real. Avem dreptul la educație, dar vrem mereu să știm mai mult. Căutăm să ne înțelegem cultura, depășind stereotipurile. Avem grijă de binele nostru, așa cum avem grijă de binele mediului în care trăim. Avem spirit antreprenorial, dar nu am uitat să fim umani. Suntem activi, însă contemplăm asupra principiilor și a valorilor comunității din care facem parte.”

Acesta este textul care se afla pe siteul inițial al organizației noastre și am ales să îl păstrăm pentru a reuși să cuprindeți măcar 0,1% din ce a însemnat pentru noi acest proiect. Mai jos puteți urmări un filmuleț cu o parte din echipa BCTR. În anul programului, s-au implicat atât de mulți oameni dornici să facă lucruri pentru comunitate, încât nu îi putem număra. 

Pentru oamenii din Bacău, Capitala Tineretului din România acest proiect a însemnat mult. O mână de oameni întorși de pe la facultățile din țară sau care deja trăiau în Bacău, și-au unit forțele și au spus: ”hai să ne colorăm generația”. Și au făcut-o. Mult și bine. 

BCTR a fost doar începutul. Povestea merge mai departe 🙂

Caută ftbc.ro