Ai o idee?

”Vreau să fac proiectul ăsta în Bacău și am nevoie de ajutorul vostru.” – Roxana Popa, coordonarea programului pentru Tinerii Scriitori în Bacău.

Așa a venit Roxana la noi, pregătită cu o mapă de prezentare a proiectului, cu un mini buget deja făcut, cu o grafică extraordinară, cu o listă de nevoi și cu un mini-plan de acțiune cu ce ar vrea să facă.

Orice proiect măreț, orice eveniment fain, orice activitate care rămâne în mintea oamenilor mult și bine începe cu o idee. 

Dacă tu ești acel om care o idee și vrea să o pună în practică, dar care nu are resursele necesare, hai la noi și vedem cum facem lucrurile să se întâmple.

Federația nu implementează ideile tale, pentru că de asta sunt ALE TALE, ci suntem aici pentru a ne asigura că ideea ta se întâmplă. Îți putem oferi consultanță în: organizare eficientă, scriere de proiecte, bugete, excel, social media, strângere de fonduri, ș.a. precum și instrumentele aferente.

Te putem pune în contact cu oamenii de care ai nevoie pentru ca ideea ta să prindă contur și te putem susține logistic cu materialele din dotare pe care le avem noi la momentul de față.

Noi știm că te putem susține. Atâta timp cât îți dorești cu adevărat să faci ceva pentru comunitate, soluții și oameni se găsesc 🙂

Caută ftbc.ro