Comunicat de presa

Concurs Logo BCR

După doi ani de impact în rândul tinerilor, BCR – banca oficială a proiectului național Capitala Tineretului din România își dorește să își stabilizeze imaginea vizuală, lansând un concurs de creare logo pentru proiect. Imaginea câștigătoare va fi prezentă an de an, în fiecare capitală a tineretului, așa că cine mai bine decât noi, tinerii, să ne înscriem în această competiție?

Avem și niște sugestii care, sperăm noi, vă vor fi utile:

1. Logo-ul va trebui să integreze textul :”BCR – Banca oficială a Capitalei Tineretului din România” (de ținut cont / must);

2. Să țină cont de cromatica logo-ului BCR (de ținut cont / must);

3.  Să nu să intervină grafic asupra logo-ului oficial BCR.

4. Să reprezinte atât Capitala Tineretului din România cât și BCR, pentru a putea fi imprimat pe toate materialele BCR dedicate tinerilor din întreaga țară (exemplu: carduri pentru studenți) (de ținut cont / must);

5. Un research asupra branding-ului BCR probabil te va ajuta să ajungi mai repede la un rezultat satisfăcător;

6. Poți să te lași inspirat de cuvântul “tineri”, categorie ce devine din ce în ce mai sonoră și mai influentă în România și în care BCR crede și investește.

Dacă Bacău a devenit Capitala Tineretului din România, aceasta vi se datorează și vouă. Așteptăm toți pasionații de grafică, ascuțiți creioanele, scoateți pensulele și reprezentați comunitatea Băcăuană cu succes. Noi vă ținem pumnii, pentru că știm de ce sunteți în stare.

►Deadline: 15 August.

►Premiul pentru câștigător: 500 Euro.

De preferat este utilizarea unor software-uri precum: Adobe Illustrator, CorelDraw, Adobe Photoshop.
Logo-urile vor fi trimise la adresa: bacaucapitala@gmail.com.

Alătură-te conversației

Caută ftbc.ro